O NAMA

Vaši domaćini

Buba

Nataša

Naša obitelj bavi se turizmom već 30 godina. Svakom gostu pristupamo ljubazno te se trudimo našim gostima priuštiti ugodan odmor. Svakog gosta dočekujemo sa osvježenjem i darujemo bocom rakije sa našim logom.

Apartmani Buba smješteni su u najljepšom dijelu Makarske u neposrednoj blizini gradske plaže (70m). Udaljenost do centra grada je 900 m, ili 10 minuta ugodne šetnje uz more, a u blizini se nalazi dućan, brojni restorani, liječnik, ljekarna, barovi, teretana, teniski tereni i mjenjačnica.

Neposredno iznad grada izdiže se planina Biokovo koja je park prirode i sa koje se pruža prekrasan pogled prema udaljenim jadranskim otocima.

Naša obitelj bavi se turizmom već 30 godina. Svakom gostu pristupamo ljubazno te se trudimo našim gostima priuštiti ugodan odmor. Svakog gosta dočekujemo sa osvježenjem i darujemo bocom rakije sa našim logom. Oba apartmana su klimatizirana sa osiguranim parkingom kako bi gostima pružili što ugodniji odmor.

 

Apartmani Buba/Maslina su naša nova turistička kuća ćija je gradnja dovršena 2018. godine.

Kuća je smještena u mirnom dijelu grada, na 95 metara nadmorske visine, na obroncima planine Biokovo. Od mora je udaljena 950 metara, a od centra grada 2 kilometra. Kuća je predviđena za miran obiteljski odmor. Izdvojena je od gradske gužve, te predstavlja idealno mjesto za boravak 6-8 ljudi po apartmanu u prostranom i ugodnom prostoru.
Kuća se sastoji od tri etaže. U prizemlju je garaža za 2 auta i radni prostor, a svaka sljedeća etaža sastoji se od po jednog velikog apartmana za 6+2 osobe. Kuća ima veliku okućnicu sa maslinikom i povrtnjakom, a pred kućom su posađeni orah i maslina. Parkirni prostor je osiguran za 2 vozila po apartmanu.

 

U apartmanima je zabranjeno pušenje te pristup kućnim ljubimcima. Djeca su dobrodošla, a djeca do 2 godine imaju besplatan boravak. Prema potrebi osiguravamo i prijenosni dječiji krevetić kojeg je potrebno unaprijed najaviti.

Translate »